FRÖKEN KLÖVER
CV    OM MIG    BLOGG    KONTAKT
PERSONLIGA EGENSKAPER

Mitt motto i livet är kan jag det inte så lär jag mig det. Detta applicerar jag på allt och är nog det viktigaste att veta om mig. I övrigt är jag en social och glad person som ständigt söker nya utmaningar. Vidare har jag alltid funnit problemlösning otroligt intressant, egentligen oavsett vilken typ av problem det rör. Mitt logiska tänkande har räddat mig i många situationer och jag mår, och fungerar, bäst när jag arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften.

UPPDRAG

Supportansvarig/Tekniker | Candidator AB | April -
På Candidator arbetar jag som tekniker och supportansvarig. Som tekniker arbetar jag med IT-support mot slutanvändare över telefon och mail. En stor del av arbetet handlar om felsökning i diverse system men kan även handla om att beställa, installera och skicka ut hårdvara till kund eller hantera larm om servrar eller system som inte fungerar. Som supportansvarig hanterar jag bemanningen och ärendehanteringen för mitt team på tio personer samt agerar incident manager vid behov.

Helpdeskagent | H&M | Oktober 2017 - Mars 2018
Mitt första uppdrag som IT-konsult var som helpdeskagent på H&M:s internsupport. Där satt jag också med både telefonsupport, ärendehanteringssystem och chattsupport. Vi hanterade totalt 2 000 olika system som alla krävde varierande felsökning. På H&M fick jag lära mig att arbeta under hög press under längre perioder och jag fick utveckla min supportkunskap både språkmässigt och systemmässigt.


ANSTÄLLNINGAR

Supporttekniker | Easy Telefoni | April - Oktober2017
På Easy Telefoni satt jag med både telefonsupport och ärendehanteringssystem och gjorde allt ifrån att bygga växelsystem till att felsöka telefonsystem.

Webbdesign | Frilans | 2007-
När bloggar började bli stort i Sverige bestämde jag mig för att utnyttja de kunskaper jag själv skaffat mig inom webbdesigner och sålde sedan designer till privata bloggare och företag, och skapade mina egna hemsidor. Det utvecklades sedan till både support och ren kodning åt andra.

Studentinformatör | Fackföreningen Jusek | 2011-2013
Jag arbetade under två år som studentinformatör för ett akademikerförbund, vilket rent praktiskt inneburit att jag informerat studenterna samt anordnat företagsbesök hos intressanta organisationer runt om i Värmland. Jag har övat på mina sociala färdigheter, hanterat människor samt knutit många nya kontakter under denna tid.

UTBILDNING


Magisterprogram i projektledning | Karlstads Universitet | Augusti 2014 – Juni 2015
Filosofie magister i projektledning.
Jag breddade och fördjupade mina kunskaper inom projektledning genom ett magisterprogram. Jag fick lära mig än mer och exempelvis agil projektledning och min D-uppsats handlade om huruvida utbildning och könsroller påverkar konflikthantering i projektgrupper.

IT, projektledning & affärssystem | Karlstads Universitet | Augusti 2010 – Juni 2014
Filosofie kandidat i informatik.
Ett program som utbildade mig till projektledare inom IT-företag. Jag fokuserade på projektledning, pedagogik och konflikthantering då det är vad som ligger mig närmast hjärtat. Delkurser av relevans är bland annat BI och affärsinformatik, samt datateknik, informationssäkerhet och riskanalys. Förutom teoretisk kunskap fick vi även lite praktisk träning, bland annat i form av ett projekt i en kurs där vi tillsammans med en projektledare på IBM gjorde en processkartläggning och –optimering. Min C-uppsats handlade om brister i planeringsfasen.

IDEELL VERKSAMHET

Ledamot, The Wolfpack | Supporterförening | 2012-2014
Jag satt under två år som ledamot i Färjestads supporterklubbs styrelse. Där ansvarade jag för de resor vi anordnade till bortamatcher och dessutom var jag delansvarig för tjejgruppen ”The Wolfgirls” jag drog igång.

Ledamot, EMSEK | Studentförening | 2010-2011
Under mitt andra år i Karlstad satt jag i studentföreningen EMSEKs styrelse, som hanterar Studentpuben Bunkern. Jag var evenemangsansvarig och planerade och skötte därmed evenemangen som tog plats och utöver detta arbetade jag mycket både bakom baren och i köket. EMSEK arrangerar även Karlstads studentresa Älghälga där jag satt med i planeringskommittén.

ÖVRIGA KUNSKAPER

Svenska: modersmål. Engelska: talar och skriver flytande.

Jag har grundläggande kunskaper i datalogi samt programmering i diverse språk (exempelvis Java, php, HTML, SQL och VB). Utförliga kunskaper i Office-programmen med kunskaper inom VBA. Hanterar de vanliga operativsystemen utan svårigheter.

Referenser lämnas vid förfrågan.